View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 30 apr 2013, 21:34:32
LuliL's Avatar
LuliL LuliL este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 01 iun 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Dukan
Date: 170cm, 95kg
Mesaje: 126
Aprecieri acordate: 6
Am fost apreciat(a) de 17 ori in 16 mesaje
Implicit Re: Singura in vacanta?!

Citat:
Anterior postat de floricica0vesela Vezi mesajul
noi la bar unde lucram venea aproape toti ospatarii tineri dupa munca, de cele mai multe ori insotiti de tuisti, in special turiste si de regula in fiecare seara altele
asta-mi confirma ce am povestit putin mai sus si anume ca m-am 'imprietenit', eu si prietena cu care eram in vacanta, cu doi greci frumusei. Fu frumos in prima seara, a doua seara, vorba ta, erau cu altele deja, pe noi nu ne mai stiau... pana m-am enervat eu si m-am dus sa-i trag putin de maneca, ca nu se face asa nene . Pai, ori ma iubeste o vacanta intreaga, ori nu ma mai iubeste deloc Sunt intr-un mareee dubiu cum sa fac si ce sa fac. A mai aparut la orizont ca destinatie Taormina, in Sicilia, si acolo cu italieni frumusei. Uite, Creta nu o luasem in considerare. Ia ca arunc un ochi pe oferte. Am fost pana acum in Corfu si Rhodos.
__________________
Do not let what you cannot do interfere with what you can do
LuliL, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2571 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2054 kcal/zi. Pentru a slăbi 7 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 763 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat