Subiect: Polenul
View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 05 iun 2013, 20:32:57
Gureu oxana's Avatar
Gureu oxana Gureu oxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 10 iul 2010
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 42
Date: 165cm, 55kg
Mesaje: 3
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Polenul

Polenul este un ingredient extrem de bogat in vitamine, proteine, acid folic, , hormoni si contine toata gama de aminoacizi necesari organismului. Mai mult decat atat, polenul este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai sanatoase si puternice produse oferite de natura, fiind utilizat cu succes, timp de mii de ani, ca supliment alimentar.


Hipocrate, considerat parintele medicinii moderne, a folosit in trecut polenul pe post de substanta vindecatoare, iar in zilele noastre specialistii in medicina vorbesc despre ca fiind „izvorul tineretii” si il recomanda in diverse probleme, de la pierderea in greutate, pana la boli grave cum ar fi cancerul.


Desi este considerat alimentul perfect oferit de natura, polenul nu poate indeparta peste noapte afectiuni grave, insa va ameliora simtitor starea generala de sanatate, dar si pe cea de spirit.


S-a dovedit stiintific ca persoanele care consuma polen de calitate experimenteaza o crestere masiva a nivelului de energie si dobandesc rezistenta fizica .


Ce este polenul


Polenul este acea pulbere care se gaseste pe stamina (organul barbatesc de reproducere) florilor care se aduna pe picioarele albinelor atunci cand acestea merg din floare in floare in cautarea nectarului. Acestea aduc polenul in stup de unde este colectat de apicultori.


Acesta contine o serie incredibila de vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, co-enzime, hormoni si proteine, extrem de benefice sanatatii omului. De asemenea, polenul este deosebit de bogat in vitaminele B, C, E, dar si antioxidanti, inclusiv seleniu si beta-caroten.
Gureu oxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1456 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 939 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat