View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 06 apr 2010, 19:37:00
riky's Avatar
riky riky este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Rina personalizata
Date: 164cm, 55.4kg
Mesaje: 4.113
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 5 mesaje
Implicit Re: Tratamente facute acasa

Citat:
Anterior postat de Sand Vezi mesajul
Si daca suna cineva la usa chiar in momentul ala...sau si mai rau vine un cutremur si tre' sa iesi asa din casa, ce faci? Glumesc...nu te supara.

Vroiam doar sa scriu ca pentru cearcane ideala este crema de galbenele (cea care se vinde la plafar). E ieftina si foarte buna, extrem de grasa. Maica-mea e biolog, specializata in plante si isi face cremele acasa, de decenii. M-a dat cu ele de la 14 ani zilnic. Sotul, care are tenul extrem de alb are tendinta sa faca cearcane inchise la culoare sub ochi. Combinatia ten perfect alb cu cearcane perfect maron arata cel putin ciudat. Asa ca recomand cu caldura crema de galbenele fiindca ajuta clar.

Mai exista o crema din nuca de cocos cu efecte bune dar nu-mi aduc aminte ce firma o scoate. Cred ca e englezeasca, in orice caz pretul e mai piperat. Acum vreo 5 ani era unica crema aproape 100% din nuca de cocos. Intre timp or mai fi aparut si altele...


am o crema de galbenele luata de la plafar de o luna si sincer nu stiu de ce am luat-o...super, Merci, sand, i-am gasit intrebuintare acuma
riky, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1216 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 959 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat