Subiect: Ceai verde
View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 11 apr 2010, 17:45:08
celi's Avatar
celi celi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 11 apr 2010
Locaţie: Arad, Romania
Vârsta: 39
Date: 165cm, 55kg
Mesaje: 30
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Ceai verde

Eu beau ceai verde de ani de zile, de când am aflat de la o prietenă că are nenumarate beneficii pentru organism. Este diuretic (în cazul meu nu face ravagii, dar măcar previne constipația), debalonează, imunizează, crează senzația de plin în stomac după o singură cană, energizează și peste toate previne afecțiunile cardiace.

Nu am auzit pe nimeni să spună că i-ar plăcea gustul, dar eu de exemplu îl combin cu un pliculeț de ceai de mentă. E teribul de gustos. În plus e genul de ceai căruia zahărul nu-i schimbă gustul, deci ori cu ori fără zahar e cam la fel. Dacă totuși nu-l puteți bea fără îndulcitor încercați cu zaharină și nicidecum cu altceva.

Singurele probleme ar fi că unora le blochează colecistul, dar chiar și aceea pot bea o cană pe zi. Recomand ceaiul verde chinezesc cumpărat doar din farmacii (aprox. 11 lei/cutia cu 30 de plicuri).

Nu știu dacă slăbesc de la el, nu am consumat niciodată mai mult de 2 căni pe zi, dar rău nu poate să-mi facă.
celi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1474 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 957 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 958 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat