View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 11 mar 2011, 11:58:13
Whaley's Avatar
Whaley Whaley este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 feb 2011
Locaţie: Jud Alba, Romania
Dieta: Montignac
Date: 176cm, 71kg
Mesaje: 421
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Mituri legate de sport demontate

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul

Sportul este benefic pt sanatate dar in cazul in care esti obez, ai trecut de prima tinerete sau suferi de diferite afectiuni ar fi bine sa consulti un medic inainte de a-ti face abonamentul la sala. Valabil si pt persoanele foarte tinere (in crestere) pt care antrenamentul cu greutati nu este chiar recomandat.
Vreau sa confirm acest lucru, cand eram obeza medicii mi-au interzis categoric sportul (mi-au permis doar mersul pe jos - nu alergarea si inotul). Aveam niste probleme articulare care erau date de excesul de greutate, combinate cu niste probleme de coloana, si mi s-a spus clar ca nu am ce cauta la sala inainte de a ajunge normoponderala. Au fost 3 medici, nu unul singur.
Avand in vedere ca majoritatea obezilor ajung sa aiba probleme articulare, eu i-as sfatui pe toti sa treaca pe la un ortoped macar inainte de a se gandi sa mearga la sala, chiar daca sunt tineri....
__________________
A minute on the lips, forever on the hips!
Jurnalul meu
Whaley, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1942 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1425 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 909 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat