View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 18 nov 2011, 22:15:03
adriela's Avatar
adriela adriela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 mai 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Date: 170cm, 60.9kg
Mesaje: 59
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Am nevoie de ajutor pentru sora mea :)

Citat:
Anterior postat de Sand Vezi mesajul
Esti o sora foarte buna.

Cred ca cel mai important pentru o persoana supraponderala sau grasa este sa-si schimbe gandurile. Regula e ca desi persoana in cauza spera si ar dori sa slabeasca, ba chiar ia si niste masuri in consecinta, se apuca sa faca niste schimbari in nutritie sau mod de viata (sport)...in cap, acolo undeva in spate...ramane mereu parerea ca "nu o sa fiu de fapt in stare, incerc...dar nu cred ca o sa pot, ma chinui dar...probabil ca nu o sa reusesc". Aceste ganduri apar des si sunt atat de inradacinate in cap ca ...revin efectiv ca bumerangul.

Tre' sa discuti cu sora ta, asa lento de tot si in timp sa o convingi ca daca vrea succes de durata cu slabitul, deci pana la varste inaintate...tre' sa devina din ce in ce mai ABSOLUT SIGURA ca poate sa faca tot ce-si propune din punctul asta de vedere. Nu depinde de mediul din jur, de amici si rude, de sarbatori si zile de nastere, de ce o sa manance viitorul ei sot sau soacra, sau toti din jur. Depinde doar de ea.

Doamne ajuta!

Ai mare dreptate Sand.Sunt constienta si nu o sa renunt sa vb cu ea si sa-i explic si ei pana cand va intelege,ca totul depinde doar de ea.Doar fiind ABSOLUT SIGURA va reusi.
adriela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2059 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1542 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat