View Single Post
  #14068 (permalink)  
Vechi 01 aug 2012, 21:32:33
Red flower's Avatar
Red flower Red flower este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 02 dec 2011
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 54
Dieta: Atkins
Date: 168cm, 82.3kg
Mesaje: 5.733
Aprecieri acordate: 1.926
Am fost apreciat(a) de 822 ori in 497 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 de ani (etaj XI)

Citat:
Anterior postat de aussie_girl Vezi mesajul
trebuiesc argumente serioase si rezultate pe masura.. ..si trebuie sa descopar eu..nu s aprimesc mura'n gura!!

uite..sa-ti spun o analiza..care nu are de-a face cu mancatul si dietele..dar cred ca are de-a face cu modul meu de abordare a lucrurilor dat fiind ca traiesc intr-o societate cum este cea canadiana.
Zilele trecute, eram un pic iritata pe faptul ca, americanii castiga as aun numar mare de medalii la olimpics si canadienii nu. Ma intrebam ce naiba ..de ce..ca doar banii bagati de canadieni in sport sunt multi..ziceam eu. Apoi..dupa multe ganduri muncind prin gradina mea m-am luminat.. Americanii traiesc dupa deviza: noi suntem cei mai buni..noi castigam cele mai multe medalii..noi avem bani..Noi, NOi, NOi..ei se focuseaza pe imaginea inafara tarii..ce vad cei din-afara..La ei sistemul medical e la pamant, grija fata de oameni in ceea ce priveste sanatatea si altele le sunt acordate foarte putina atentie..se promoveaza ideea de: sa aratam noi lumii ce putem..cu riscuri mari..cu bani mai putini bagati in sistem medical dar cu mult mai multi bagati in sporturi..atleti (nu pentru toata lumea..nuuuu ci pentru o mana acolo de atleti (adica nah...400 din multimea de oameni care exista in america)... Canada...merge mai altfel..pe principiul uk..sau al francezilor.. unde..se pune accent pe ce simt oamenii care traiesc in acea tara nu neaparat pentru ce se vede dinafara..Da, canada se bucura de medaliile alea de bronz..pe cand america s-a infuriat toata ca i-a facut de ras michael phelps. Canada pune mai putini bani in sporturi..dar destui in sistemul medical..in gym-uri afordabile pentru tot omul de rand... Poate e usor superficiala analiza mea..si oricum e facuta asa la o scara destul de larga..dar modul meu de a aborda lucrurile este mult legat de corpul meu in interior si apoi de exterior. Am schimbat un pi cabordarea o vreme si NU MI-A FOST BINE..NU AM AJUNS NICAIERI.. Aborand sa ma simt sbine in interior..cu iguranta se va reflecta si in exterior..si daca nu..atunci Dumnezeu cu mila..macar stiu ca in interior sunt sanatoasa..saaauu ca eu am facut tot ce se putea spre a fi sanatoasa si nu mi-am mai periclitat sanatatea cu tampenii.


suuper banc Nanuta.
Frumos rationamentul!
Citindu-te m-am gandit la multe. Imi dau seama ca momentan pe mine ma face mult mai fericita sa fie totul bine pe exterior. Restul, momentan nu este de aceeasi importanta. Analizele le-am facut doar de gura sotului, caci ma tot batea la cap sa le fac
Eu in ultima vreme am realizat ca nu voi trai vesnic si as vrea sa remediez ceva macar acolo unde ma doare cel mai tare.
Red flower, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1800 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1283 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]