Subiect: Jurnal JEN
View Single Post
  #1434 (permalink)  
Vechi 16 feb 2012, 12:27:48
Jen's Avatar
Jen Jen este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 04 iul 2011
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Hipocalorica
Date: 156cm, 44.4kg
Mesaje: 2.411
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal JEN

Citat:
Anterior postat de Alexik Vezi mesajul


In ce domeniu ai vocatia in cele din urma.? si mai important..cum aflu si eu unde m-as potrivi..urasc deciziile astea enorme.
Mie imi e frica sa nu renunt la o facultate ca sa ma intorc la medicinamai ales ca prima e la buget dar a 2 facuta e obligatoriu la taxa.

Eu m-as face medic stomatolog sau ortodont ca sa le fac oamenilor dintii ok..ca inspre medicina generala nu m-as bagaca nu prea simt nimic fata de oameni
Iubitul meu, m-a izbit cu o intrebare, care am repetat-o si lui Chriselle, m-am intrebat : pentru ce as fi dispusa sa platesc ca sa fiu lasata sa fac acea chestie. Mi-a zis, asta e intrebarea vocatiei.
Eu n-as plati sa fiu lasata de cineva sa practic medicina, in schimb, as plati pentru alte lucruri, fara sa ezit!
Eu cred ca asa descoperi care este vocatia ta. Mi se pare cea mai bun intrebare ca sa te descoperi.
Trebuie sa te gandesti la tine, sa pui pe o lista lucrurile care iti plac, pe care le-ai face neincetat, care te-ar dezvolta la un stadiu in care sa fii cea mai buna si totodata sa iti ofere o independenta financiara.
E greu acest proces, unii isi dau seama mai devreme altii mai tarziu, ce pot sa iti spun ca o sa te ucida orice chestie care nu e vocatia ta, o sa te plictisesti de ea, o sa iti displaca, o sa te enerveze, o sa te induca intr-o stare de nervozitate, o sa o dai in bara si o sa fii depresiv.
Fiecare dintre noi avem dorinta de a inflori, de a ne dezvolta, de a fi cei mai buni, de a gasi un rost pentru care sa traim, de a face ceva in care sa excelam. Chiar daca dureaza multi ani pentru a descoperi asta, important e sa ai curajul sa lasi tot si sa faci acele lucruri.
Trebuie sa gasesti in tine o chestie, cel putin, care sa iti placa extraordinar de mult,sau o chestie la care te pricepi, pe care poti sa o dezvolti. Fecare avem una.
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...-jen-9975.html
I win. That's what I do!

[01/11/2011] [01/03/2011]
Talie - 65cm 67cm
Bust - 85cm 87cm
Solduri - 87cm 90cm
Coapsa -47,5cm 50cm
Colac -77,5cm 81cm
Jen, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1493 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 976 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 977 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]