View Single Post
  #146 (permalink)  
Vechi 20 oct 2013, 18:25:01
Melania's Avatar
Melania Melania este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 08 oct 2009
Locaţie: constanta, Romania
Vârsta: 33
Date: 168cm, 67.5kg
Mesaje: 3
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Sa vorbim despre dieta ketogenica

Buna,eu m-am apucat de o dieta spre keto de 10 zile,am scapat de 4 kg,3 cm talie,3 cm solduri..de la 83 la 79..
micul-dejun a fost identic : 4 linguri iaurt grecesc + o nectarina (aveam cumparate multe,dar le-am terminat azi,urmeaza sa iau alte fructe,probabil gutui,prune,mere ca e vremea lor,dar nu conteaza,voi folosi orice fruct) + 10 migdale crude + 5 nuci caju
pranz : jumatate de farfurie legume (fie fierte,fie proaspete,incerc sa consum in mare parte legume ce cresc deasupra pamantului), jumatate proteina (in astea 10 zile am consumat pui piert si niste muschi de porc luat de la un targ de bunatati bucovinene,nu m-am putut abtine )
cina : o mana de miglade crude,nuci caju,sunt f satioase

sunt multumita de rezultate si imi place ceea ce mananc,mai ales micul-dejun,daca schimb fructul,are un alt gust si nu ma va plictisi si e si delicios..consider ca e impornat sa alegem alimente ce ne plac,caci daca mancam "in sila" si "cu dezgust" vom fi tentati de toate alimentele bomba pt silueta.
O sa revin cu update peste inca 10 zile si tot asa,pana la greutatea dorita,caci de data asta am gasit o dieta ce mi se potriveste.
__________________
mely
Melania, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2172 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1655 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 623 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat