View Single Post
  #14872 (permalink)  
Vechi 06 aug 2012, 22:16:40
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 de ani (etaj XI)

Citat:
Anterior postat de elena67 Vezi mesajul
Buna seara fetelor...

Floricica rosie...cum basici in palma??...daca erai baiat mai intelegeam ...



Sa nu te superi de gluma mea.nu ma batut soarele-n cap ca la mine ploua dar sa urcat o licoare de culoare rosie la cerebel......sotu cica sa ma simt mai relaxata....si stai ca mai am o scuza....................
copila mea,dupa cum am mai scris ,a dat Bac-ul,a candidat la 8 facultati(asa este aici) si astepta raspuns din Berlin,35 de locuri si cam 1000 de cereri,inclusiv cei care vin din tarile asiatice si platesc bani grei,si DA....a fost acceptata la toate facultatile ...si la cea din Berlin.
Poate suna a lauda fara masura,,nu .... nu...... impart si eu bucuriile cu voi,si stii care a fost primul gind??????...sa sun acasa la parinti.......in secunda 2 mi-am dat seama ca ei nu mai sunt printre noi...
Cum adica te lauzi?E normal sa fii mandra de realizarile copilului tau,si merita aceste laude..daca erau nemeritate mai ziceam ca-ti faci scrupule.Felicitari!
Trist cu parintii tai..condoleante
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]