View Single Post
  #14873 (permalink)  
Vechi 07 aug 2012, 00:17:54
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 de ani (etaj XI)

Citat:
Anterior postat de elena67 Vezi mesajul
Buna seara fetelor...

Floricica rosie...cum basici in palma??...daca erai baiat mai intelegeam ...



Sa nu te superi de gluma mea.nu ma batut soarele-n cap ca la mine ploua dar sa urcat o licoare de culoare rosie la cerebel......sotu cica sa ma simt mai relaxata....si stai ca mai am o scuza....................
copila mea,dupa cum am mai scris ,a dat Bac-ul,a candidat la 8 facultati(asa este aici) si astepta raspuns din Berlin,35 de locuri si cam 1000 de cereri,inclusiv cei care vin din tarile asiatice si platesc bani grei,si DA....a fost acceptata la toate facultatile ...si la cea din Berlin.
Poate suna a lauda fara masura,,nu .... nu...... impart si eu bucuriile cu voi,si stii care a fost primul gind??????...sa sun acasa la parinti.......in secunda 2 mi-am dat seama ca ei nu mai sunt printre noi...
Felicitari Elena pentru fetita. Felicitar, Felicitari!! Stiu ce inseamna cand spui ca a fost acceptata la toate facultatile la care a aplicat..stiu, cunosc..cunosc emotiile, cunos cbucuria. E minunat. Avem copii destepti, inteligenti. Sa-ti traiasca odorul si sa va aduca numai bucurii.

Ce a ales din cele 8 pana la urma? Sa ne mai povestesti..te rog.
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].