Subiect: La povesti
View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 31 oct 2012, 20:18:53
lacra81's Avatar
lacra81 lacra81 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 05 mai 2010
Locaţie: ....., Romania
Date: 162cm
Mesaje: 8.719
Aprecieri acordate: 6.205
Am fost apreciat(a) de 4.486 ori in 1.918 mesaje
Implicit Re: La povesti

hello
ce idee buna ai avutdin cauza lui emy
Citat:
Anterior postat de VentoFreddo Vezi mesajul
hello,Floricel,ti-am adus dar de casa noua,sa avem unde sta la taifas ca fetele..si mare,sa incapem toate
o canapea asa vreau si eu in living ..alta culoare

Citat:
Anterior postat de floricica0vesela Vezi mesajul
va invit la povesti

am tot cautat pe site un locusor unde sa deschid o casuta a mea, care sa nu aiba legatura cu varsta, dieta sau slabitul.

da, da, stiu ca toate suntem aici ca sa slabim sau ca sa mancam sanatos. si avem multe casute si pagini deschise pentru asta.

nu am gasit un loc potrivit pentru acest subiect, asa ca am ales sectiunea care corespunde greutatii mele, fara a face referire la planuri de slabit sau de regim.

vreau ca in casuta mea sa intre oricine vrea, sa stam la o poveste, sa ne impartasim atat reusitele cat si dezamagirile, sa legam prietenii (mda, virtuale), insa nu vreau ca acest subiecta sa fie doar un jurnal al greutatii mele, al dietelor sau al abaterilor.

eu nu mai sunt la regim de mult, nu pentru ca nu am nevoie, ci pentru ca programul si stilul de viata nu mi-o permite. inca pentru o vreme.

va invit sa impartasiti cu mine tot ce vreti, de la planuri, reusite, probleme, muzica, poze, dorinte, zile bune, zile rele, tot ce va trece prin cap.

cum spuneam ...ai avut o idee f buna
Citat:
Anterior postat de VentoFreddo Vezi mesajul
Buna,fetele,ce-i cu pofta asta de dulciuri pe voiorice sarbatoare e o scuza sa mancam aiurea,eh?
Mie una nu-mi place Haloweenul asta..e asa fals,nu-l simt deloc al nostru..prea adoptam toate prostiile straine,prilej de consumism
Dar asa s-a nimerit,ca tot anul nu am mancat dovleac,si azi am cumparat unu frumusel,dela lunguiet,si l-am bagat la cuptor dupa reteta italiana,cu ulei de masline si usturoideci fara sa vreau sarbatoresc si eu Haloweenul,am cele 2 ingrediente principale :dovleacul si usturoiul
Flori,cand nu ai cu cine vorovi aici,cand sunt fetele ocupate,te astept si la casuta mea acolo..nu stiu de ce,da tare bine te-as vedea incadrata pe acolo,langa Fulga,Angi etc etc
Pupici la fete!
nici mie nu-mi place Haloweenul
__________________
jurnal
Greutatea este incorecta. lacra81, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat