Subiect: Jurnal Mihai
View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 07 iun 2010, 08:56:04
Dio's Avatar
Dio Dio este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt unul dintre slăbuţi!Sunt unul dintre slăbuţi!
Merite:
 
Data înregistrării: 03 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 183cm, 82kg
Mesaje: 600
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Mihai

A trecut si weekendul, cu cateva mici exceptii am reusit sa-mi pastrez o anumita continuitate:
1. Sambata seara am ajuns in centru vechi unde am baut 2 Becks Lemon (330 ml) dupa care am fost in Turabo unde am baut un shot de tequilla si 2 vodci cu suc de mere, deci presupun ca au intrat ceva calorii in mine din alcool, nu am verificat. Asta se socoteste la excese in plus
2. Duminica seara am fost la sala unde am avut unul din cele mai intense antrenamente, terminate cu aproximativ 20 de kcal pierdute pe un stepper. Ulterior, efortul si-a spus cuvantul si nu am reusit sa mananc absolut nimic. Cand am ajuns acasa, pe la 10 si ceva, din cauza bauturii energizante dinainte baute inainte de antrenament (nu, nu pe baza de cofeina) nu am avut stare si m-am suit pe stepperul de acasa unde am aruncat de asemenea 50 kcal, pe durata unei ore, aproximativ 1 episod din serialul Spartacus de pe HBO

Deci presupun ca cele 2 excese s-au compensat reciproc. Ca urmare a activitatilor si alimentatiei, duminica dimineata ajunsesem la 78 kg iar azi de dimineata aveam 77 kg. Totusi, cred ca acel kilogram pierdut de duminica dimineata pana luni dimineata se datoreaza faptului ca nu am mancat nimic duminica seara si probabil am pierdut si multe grame prin transpiratie (era balta sub mine acasa si nu m-am hidratat corespunzator duminica seara).
Saptamana aceasta mi-am programat un regim din nou controlat, bazat in principal pe meniul urmator, cu mici variatii:
M1: salata bulgareasca (cu ou)
M2: Iaurt (140 gr) + 50 gr migdale
M3: carne + garnitura
M4: fructe (mere in principal, 1 sau 2, in functie de dimensiuni)
M5: salata bulgareasca (fara ou)

M-am hotarat sa renunt total la dulciuri saptamana asta, saptamana trecuta mi-am mai facut de cap cu pudinguri instant. Cu 3 zile de sala si cu stepper seara sper sa dau jos cu succes si celelalte 2 kg, pana la 75 kg.
Dio, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2730 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2213 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat