Subiect: Liposuctia
View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 08 iun 2010, 10:54:30
anda07's Avatar
anda07 anda07 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 07 iun 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Dieta: South Beach
Date: 177cm, 73kg
Mesaje: 34
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Liposuctia

Buna,
Sunt o noua membra a familiei slabutelor
M-am gandit sa impart cu voi experientele mele in materie de slabit si operatii estetice.
La 19 ani am avut 128 de kilograme, pe la 22 aveam vreo 85, desi am facut foarte mult sport si am tinut dieta anumite depozite se incapatanau sa ramana pe corpul meu si atunci, dupa nenumarate cercetari am decis sa fac liposuctie pentru acele depozite de grasime care nu vroiau sa ma paraseasca.
Prin liposuctie nu slabesti ci doar se indeparteaza anumiti colacei care altfel nu ii poti elimina.
Am facut 2 liposuctii pentru ca trebuia umblat cate putin la mai multe zone de pe corp si ca sa fie mai usoara vindecarea doctora impartit zonele in 2 si le-a operat pe rand.
Practic in urma celor doua interventii s-au scos cam 7 litri din care doar vreo trei erau grasime restul fiiind apa cu care a fost infiltrata grasimea ca sa poata fii scoasa. Dureriile post operatorii sunt mari, si ingrijirea post operatorie e dificila insa rezultatele pe mine m-au multumit.Nu sfatuiesc pe nimeni sa recurga la aceasta interventie decat daca a incercat orice alta metoda si nu a reusit se scape de anumiti colacei.
Lipoaspiratia nu este un moft, este o operatie foarte serioasa si daca nu e facuta cum trebuie poate avea repercursiuni majore de aceea nu va sfatuiesc sa apelati la ea decat intr-un caz de forta majora.
Va pup si daca mai aveti intrebari am deschis un jurnal cu numele meu unde putem discuta.
anda07, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1786 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1269 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat