View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 11 sep 2010, 11:17:58
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Ce inseamna anorexie?

Citat:
Anterior postat de CezaraCezarului Vezi mesajul
Uitasem sa spun... chiar daca noi vedem ce se intampla in filmulete, chiar daca o fata care sufera de anorexie ar putea intra pe thread-ul asta sa vada si ea filmuletul... ea in niciun caz nu se va vedea drept aratand asa, nu se va regasi in cele spuse. Isi va spune ca ea nu are problemele alea, ca detine controlul, ca se poate opri oricand, doar ca mai are de slabit. Pentru ca imaginea asupra propriei persoane e distorsionata la maxim.
Ii multumesc lui Dumnezeu ca eu nu am ajuns asa. Pe mine efectiv ma ingrozesc filmuletele astea. Nush daca noi chiar puteam sa le ajutam, multe dintre ele nu vor si nu recunosc ca sunt bolnave.

Cum a spus si Andra, sunt multe fete aici pe site care spun ,,nu am pofta de mancare, nu pot sa mananc, sunt satula''. Cum poti trai luni,ani intregi cu doar 500kcal/zi. Este f trist tot ce se intampla. Iar dupa incep sa spun,, da incerc sa mananc'' iar a doua zi tot atata mananca.

Cand le indrumi,multe nici macar nu te baga in seama, trec peste mesajul tau pentru ca nu coincide cu ce vor ele sa auda.
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat