Subiect: Jurnal Silvy
View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 02 feb 2011, 09:18:47
Dio's Avatar
Dio Dio este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt unul dintre slăbuţi!Sunt unul dintre slăbuţi!
Merite:
 
Data înregistrării: 03 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 183cm, 82kg
Mesaje: 600
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Silvy

Cateva precizari:
1. Tinta ta trebuie sa fie o alimentatie relativ constanta si potrivita nevoilor tale (punct de plecare, unde vrei sa ajungi si parametrii care o sa-ti influenteze evolutia). Scopul tau nu trebuie sa fie sa ajungi in punctul X cu alimentatia ci ca pe parcursul a 1-2 luni sa-ti formezi anumite automatisme si obisnuinte care sa te ajute sa-ti ajustezi alimentatia.
2. Am vazut ca ai obiceiul sa mananci FOARTE putin la "gustari". Ai, pe lanta altele, 4 gr biscuiti, 2 gr ananas uscat, 20 gr cozonac, 6 gr crackers, etc. Nu ar strica sa incerci poate sa adaugi in timp la aceste gustari si alune sau migdale crude, o sa te ajute si la aportul de grasimi. Poti sa mai incerci caju crud dar nu o sa-ti placa gustul sau tot felul de seminte (neprajite) pe care sa le presari prin iaurt/chefir sau ce mai rontai.
3. Mic dejun la 9.30 / 11.15. Nu reusesti nicicum sa mananci ceva si inainte de munca?
4. Intrebarea "ce tip somatic esti" cred ca nu isi mai are locul. Ai putea sa incerci sa iei enzime digestive, daca consideri ca este cazul.
Dio, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2730 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2213 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat