View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 12 dec 2009, 11:37:47
andr33aa's Avatar
andr33aa andr33aa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 31 iul 2009
Locaţie: Turnu Magurele, Romania
Vârsta: 33
Dieta: dieta cu iaurt si grapefruit
Date: 173cm, 70kg
Mesaje: 60
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Haideti sa slabim impreuna

Citat:
Anterior postat de Red_Rose Vezi mesajul
eu acum slabesc dupa un yo-yo partial,adica m-am ingrasat 1/3 cam din ceea ce am slabit acum jumate de an din cauza ca m-am scapat prea tare la alimente rele si faceam exces de alimentatie.Acum am inceput de trei saptamani sa maninc sanatos,am slabit 2,5 kg de atunci nu e cura de slabire ci dieta personala..adica maninc tot ce e sanatos.Nu maninc patiserie,dulciuri,paine alba,prajit.Doar uneori imi permit cite o buc de ciocolata si iata astazi am mincat o inghetata.Beau mult ceai cu lamaie,seara nu maninc dupa 18-19.Zilnic maninc mere,mi se pare ca am deja vrio luna de cind o zi nu a fost fara sa maninc macar un mar.Caci daca nu pot minca alte bunatati macar mere si plus ca le ador.Sport doar exercitii acasa fac si merg pe jos mai mult decit inainte.S-ar putea si mai bine dar incerc si eu din ceea ce am sa-mi fac zilnic cite un meniu mai bun pt slabire.
Bravo! Inseamna k ai dat jos cele 2,5 kg in mod sanatos...
Si eu am incercat sa am un stil de viata mai sanatos decat cel pe care il aveam inainte..dar mai mananc si dulciuri din knd in knd..(inainte de dieta mankm zilnic)..
Si nu am mai slabit dar m-am mentinut..
De luni intentionez sa tin o dieta ceva mai stricta..sa profit de vaknta...
Bafta in continuare la slabit
andr33aa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2004 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1487 kcal/zi. Pentru a slăbi 8 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -62 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]