View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 11 feb 2010, 10:10:02
ariana13's Avatar
ariana13 ariana13 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 ian 2010
Locaţie: Helsinki, Finland
Vârsta: 43
Date: 162cm, 69.9kg
Mesaje: 19
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Ariana in lupta cu kilogramele!!!:)

Salutare tuturor!!Cu rusine in glas spun ca ...am dat-o in bara..din nou. De o saptamana si jumate...nu am mai tinut nici o dieta si am mancat mai de toate. Mi-am pierdut motivatia complet si efectiv nu m-a mai interesat.Ma enerveaza foarte tare chestia asta. Am zile in care motivatia este maxima si zic ca o sa fac si o sa dreg, o sa mut muntii din loc si ca pana la vara o sa arat prea minunat..si zile in care efectiv ... motivatia nu exista. Timpul trece si eu nu progresez cu nimic dar evident ma plang. Cred ca am si pus un kilogram la loc.
Si ca sa contribui la procesul de "slabire" am facut weekendul trecut o tava de negrese ...ca imi era pofta si aici nu se gasesc si am zis sa incerc eu. Au oesit foarte bune si..in concluzie m-am umflat cu negrese vreo 3 zile.
Buuunn..GATA CU VAICAREALA!!!

Sa incep sa fac iar rapoartele:

D: O portocala+ o cana de ness+1 lingurita de zahar 125.7 calorii
ariana13, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2075 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1558 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]