View Single Post
  #15122 (permalink)  
Vechi 24 ian 2015, 17:04:30
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de niculina04 Vezi mesajul
Dy sotul tau munceste cu contract?daca da atunci tre sa aveti un nr de securitate sociala cu care poti merge la dr unde nu plateste consultatia sau platesti doar o parte sau platesti tot si iti returneaza ei procentajul deductibil de asigurarile.........de fapt nu stiu cum e la voi......eu am 70% la cabinet med si pt spital platesc eu cei 30% si nu platesc nimic,norocul meu ca dr gyneco munceste in spital si am totul gratuit(consultatie + analize,eco etc).
Tre sa fie increzatoare in tine ca vei reusi sa mananci sanatos,ca te vei mentine sanatoasa iar bb va creste sanatos,dar mare grija,eu nu am avut (de mine)si nici nu am ,iar asta nu e bine,important este ca bubu² sunt sanatoase
O dupa amiaza faina
Nic, nu lucreaza cu contract! Gratuit as putea beneficia si eu daca as fi inscrisa la un medic de familie, dar pana se finalizeaza procedura cu medicul de familie, plec in tara si nu are rost sa ma mai apuc...
De.asta am zis ca vom plati controlul, indiferent de cat ar costa, pentru ca vrem sa ne asigyram ca e totul bine apoi, ce urmeaza, se va intampla acasa, in tara.

Doamne ajuta,Nic! Eu nu sunt o fire puternica, dar trebuie sa fiu puternica acum si sa reusesc sa duc totul pana la capat, asa cum trebuie.
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]