View Single Post
  #153 (permalink)  
Vechi 22 iul 2011, 11:25:10
Miky20's Avatar
Miky20 Miky20 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 21 iul 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: Mancat sanatos la ore fixe
Date: 170cm, 108kg
Mesaje: 1
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: De ce vrei sa slabesti?

Salut cu drag toate Slabutele din aceasta comunitate! Acesta este primul meu post. Ma numesc Mihaela, am 25 de ani si sunt din Bucuresti.
De mica am fost mai pufoasa si am avut mai multe kg decat copiii de varsta mea. Acum ajunsa la maturitate am realizat ca am intrecut masura, am mult prea multe kg peste limita admisa. Am 109 kg si 1,70 m. Inafara de faptul ca arat ca naiba, (lucru de care am ajuns sa fiu constienta cand mi-am vazut niste poze de la strand de zilele trecute), incep sa imi dau seama ca as putea avea probleme de sanatate in curand. Deja am inceput sa am palpitatii. Am aflat de curand ca poti ramane mai greu insarcinata fiind supraponderala (si organele de reproducere sunt infasurate in grasime si sufera si ele la fel ca si inima si restul corpului). Iar anul viitor am si nunta si chiar nu vreau sa fiu o mireasa rotunda . Cam astea ar fi motivele mele.
Am descoperit ieri aceasta comunitate, iar dupa ce am citit cateva pagini de forum, m-am hotarat sa ma apuc de treaba. Azi am inceput prin a face in fiecare dimineata bicicleta (pe care o am de ceva vreme si care biata ajunsese cuier), mi-am deschis o agenda in care mi-am notat masurile si greutatea si mi-am propus sa ma masor si sa ma cantaresc o data pe luna, si incep sa ma obisnuiesc cu 3 mese pe zi cat de cat la ore fixe si voi scoate treptat din meniu alimentele interzise (prajeli, dulciuri, fast-food, sucuri, grasimi, paine integrala). Eu zic ca este un inceput bun, stiu ce am de facut importat e sa ma tin de treaba, pentru ca nu cunostintele imi lipsesc, ci vointa. Din pacate am ajuns asa pt ca sunt foarte pofticioasa si gurmanda, dar, cand voi avea pofta ma voi gandi ca pot sa mananc hamburgher si alta data cand imi voi permite, ca nu se vor desfiinta fast-food-urile
Sa ne auzim cu bine, va pup pe toate
Miky20, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2159 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1901 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat