View Single Post
  #15490 (permalink)  
Vechi 13 oct 2013, 19:00:10
jessik's Avatar
jessik jessik este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 27 dec 2010
Locaţie: vancouver, Canada
Vârsta: 37
Date: 163cm, 68.8kg
Mesaje: 4.453
Aprecieri acordate: 133
Am fost apreciat(a) de 539 ori in 352 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

eu sunt fericita ca am mai slabit juma de kg, haha.. din pacate. thomas vrea papa de 2 ori pe noapte. desi nu tin regim perfect. dar am icneput sa merg mai des la sala.. sta sotul cu baiatu.
sunt trista ca are si el un inceput de raceala.. cred ca d ela sotul. si are putini muci, si mai tuseste din cand in cand... ziua doarme f putin. si e cam marait de la dinti.
seara la fel.. dupa o ora sau 2 de somn se rtezeste plangand.. il tin in brate 5 min si adoarme.. nu stiu dc..
iar dim pe la 8 si ceva e treaz. maaxim 9. ieri eram asa de obosita ca ma trezisem des noaptea.. si dupa masa cand am vazut ca a adormit.. am zis ca nu mai merg afara sa dorm si eu putin.. de abia atipesc, ca sotul a tusit si l-a trezit oof.. muream de nervi. i=am zis sa il ia s aplece undeva.. dupa ce incercam iar sa adorm si el sa stea cu thomas.. m-am dus la el.. ca maraia de foame.. dupa ce l-am hranit./. am zis.. duuu-l la matusa lui.. i-am preg papica.. si s-a duis.. am icnercat iar sa adorm.. dar degeaba.. am stat in apt degeaba.. l-am sunat. si a venit dupa mine.. am condus putin.. si apoi l-am luat acasa.. a fost destuld e cumintel.. s-a invatat cu ea..
__________________
inceputul e greu
Răspuns cu citat