View Single Post
  #1578 (permalink)  
Vechi 05 oct 2010, 15:23:20
amy0404's Avatar
amy0404 amy0404 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 12 mar 2010
Locaţie: ., Romania
Vârsta: 41
Dieta: Personalizata
Date: 166cm, 58kg
Mesaje: 2.110
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnalul Dianei, sau al desertaciunii desertaciunilor.

Citat:
Anterior postat de CezaraCezarului Vezi mesajul
Buna dimineata, slabutelor. Va saluta o oaie ratacita, caci exact asa ma bine, bine, mai mult ratacita decat oaie. Am fost fara niciun fel de contact cu umanitatea in ultimele zile, de cand mi-a picat netul (cu care am mai avut multe probleme in trecut) nu si-a mai revenit. Acum am ajuns in Bucuresti, sunt cu el, suntem doi si totul e nou, de la fiecare seara in care ma pun cu el in pat la fiecare dimineata in care ma trezesc si el e tot acolo. Inca nu am o sursa proprie de internet, nu am nici macar un birou, asa ca o sa mai lipsesc, va cer iertare, abia ma acomodez cu noua viata, cu trecerea zilelor, cu un Bucuresti ploios si rece. Mi-e dor de fiecare dintre voi si-am fost surprinsa de multele vizite, de lipsa caderii in conul de umbra (sau uitare) in care credeam ca voi cadea. Promit sa recuperez cat mai repede, deocamdata imi asez lucrurile, incep zugravitul in curand, gatesc si cel mai important... caut de munca. Nimic iesit din comun, poate doar frumusetea zilelor pe care acum o vad in ciuda urateniei care e mult mai evidenta de obicei. Mi-e bine. Nu stiu cat o sa dureze, dar chiar mi-e bine.

Ah, si printre altele... am mai slabit un kilogram! 78.3 baby!

Va rog sa ma mai asteptati, caci eu abia astept sa ma pot intoarce.

P.S. Ionut va transmite (in special Monei care-l chema la slabit) ca deja are o greutate ideala, ca mananca sanatos (mai ales de cand am venit eu ) si ca face sport (urmarind himere).
Ma bucur mult, Di, pt tine Imi place sa cietesc ca est fericita, multumita, impacata Imi amintesc perioada de acomodare cu acutalul sot, pe vremea aia eram prieteni. Moaaa ce l-as mai fi batut uneori , dar una peste ala a fost super si am invatat sa ne acceptam reciproc. Mult succes cu renovatul apt, nu o sa mai ai nevoie de sport Succes si in privinta cautarii unui job, sper sa iti gasesti repede, dar nu imi fac probleme - tu esti fata desteapta
Si nu imi ultimul rand felicitari pt kg dat jos la mai multe!!!!
In fial numai de bine am auzit, sa ciocnim pt asta si pt mai bine !!!!!
__________________

amy0404, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1945 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1428 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1171 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]