View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 28 ian 2014, 09:48:39
anamariakatra's Avatar
anamariakatra anamariakatra este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 06 oct 2011
Locaţie: baia mare, Italia
Vârsta: 40
Date: 167cm, 78kg
Mesaje: 17
Aprecieri acordate: 23
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Oare am sa reusesc de data asta?

Draga anasstasia, butterfly30 si anqutz
incep cu a va multumi . am nevoie de mare da mare ajutorrrrr.
Stiu ca aveti toate dreptate in privinta micului dejun dar ca ma credeti sau nu mi-e fff greu. Dupa multi ani si cu mare greutate am resusit sa beau suc natural facut in casa si pe la ora 10 un fruct de preferinta banana ... e o lupta pentru mine micul dejun. As putea eventual incerca iaurt cu fructe uscate dar totusi ceva usor in timpul saptamanii. Alte idei? In weekend, trezindu-ma si mai tarziu fac fara probleme un mic dejun satios.
Proteinele --- de un an incoace nu reusesc sa mananc multa carne, nu o diger iar gratarul il mananc dar cu chiu si vai (nu inteleg de ce). Sunt mai mult ca sigura ca sunt si alte produse ce contin proteine si probabil si alte moduri de a gati carnea dar din pacate nu stiu cum sa o fac ca sa nu gresesc.
Carbohidrati ---- traiesc in Italia asa ca din pacate fac parte din viata mea dar trebuie sa invat sa le includ in dieta asa cum trebuie ... ??? normal ca nu stiu cum.
Dulce ... il ador ... sper sa reusesc sa ma abtin dat totusi am sa-mi conced dulcele duminica dar am sa caut pe site retete dietetice asa cum si Voi m-ati sfatuit.
Sport ... ies din casa la ora 7.30 si reintru la ora 19. Am o ora jumatate de pauza de pranza si sunt departe de casa. Lunea am reusit sa gasesc un curs de spining in apa langa servici (din pacate dupa imi raman doar 5 min din pauza si mancanc pe fuga un sandwich), restul zilelor, tot in pauza de pranz, incerc sa fac macar 20-30 min de mers pe jos. A dam restul orelor stau pe un scaun , fac munca de birou. Singura alta zi in care as mai putea face sport e duminica. Ma gandeam la minim o ora de bicicleata???
O alta problema cu care ma lupt incontinuu e ca seara sotului gatesc toate acele lucruri ce nu le pot manca. E oribil si fff greu sa te abtii dar nu am alta solutie.
Vedeti ... sunt pierduta, nu gasesc portita si nu stiu cum sa mananc, ma pierd pur si simplu. Mai mult ca sigur imi lipsesc noutiunile de baza. Citind ba in dreapta ba in stanga in toti acesti ani n-am facut altceva decat sa fac si mai mare confuzie in creierul meu.
Va multumesc enorm pentru sfaturi si promit sa le bag la creieras incetul cu incetul.
anamariakatra, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1759 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1242 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 985 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]