View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 09 mar 2014, 22:46:46
CezaraCezarului's Avatar
CezaraCezarului CezaraCezarului este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Bun-simț
Date: 170cm, 69.7kg
Mesaje: 1.720
Aprecieri acordate: 156
Am fost apreciat(a) de 573 ori in 246 mesaje
Implicit Re: Jurnal - Wana - "si pun piciorul in prag"

Citat:
Anterior postat de Wana Vezi mesajul
Am avut perioade in care mai mergeam la sala, faceam cardio si aparate. Dar ma plictiseam relativ rapid.
La antrenamentele Kangoo sunt intr-o sala plina de femei si vreau nu vreau nu ma opresc, nu pot sa fiu eu singura care se opreste si asta ma ambitioneaza sa trag tare indiferent cat de obosita sunt. Pe cand la sala daca ma simteam mai obosita sau nu aveam chef, pierdeam vremea pe bicicleta, trisam.
Cezara, nu stiu de ce esti complexata, ti-am vazut pozele, nu stiu cat de recente sunt, dar arati foarte bine! Ai un corp frumos, feminin.
EU am tot ce pun, pun pe burta. Burta va fi o problema foarteeeeeeee mare pentru mine.

Imi imaginez ca e mult mai motivant sa tragi tare comparandu-te cu altii. Desi de multe ori comparatiile sunt nocive, in cazul asta isi au rostul. Ca sa nu mai zic ca meritele sunt duble, una e sa faci sport la 50 de kile si alta la 100, jos palaria. Ma bucur ca ai gasit combinatia care functioneaza, daca stau sa ma gandesc singura forma de sport pe care chiar am facut-o cu placere in viata asta a fost mersul cu bicicleta, faceam zeci de km pe zi pe coclaurile natale, dar acum in Bucuresti eh, alta viata.

Cat de poze, ohoo maica, sunt vechi, de pe la 75, 80 de kile, acum sunt umflata cam peste tot, abia astept sa-mi revad claviculele si alte oase pierdute pe drum. Ah, si numele meu e Diana, mi-am ales username-ul asta pentru ca ma atrage mai mult Cezara, dar poti sa-mi spui oricum.

Mda, pot sa confirm ca grasimea de pe burta e si periculoasa si cel mai greu de dat jos, dar dupa cateva zile/saptamani de Dukan o sa te simti complet diferit si o sa vezi cum se retrage, nu-i bai.
__________________

शान्तिः शान्तिः शान्तिः
Don't give up on your dreams, go back to sleep.

CezaraCezarului, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1306 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui CezaraCezarului:
rozica1965 (09 mar 2014), Wana (09 mar 2014)