View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 10 aug 2010, 08:45:44
nathusyk's Avatar
nathusyk nathusyk este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 28 mar 2010
Locaţie: Albufeira, Portugalia
Dieta: dukan
Date: 164cm, 73kg
Mesaje: 204
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Aparat de gatit cu aburi

Citat:
Anterior postat de mysterious girl Vezi mesajul
ma gandesc si eu sa-mi iau un stemer, fiindca din toamna merg la faculta si nu o sa prea am timp sa gatesc si aparatul acesta mi-ar fi de mare ajutor.

marea mea dilema e daca merita sa investeti intr-un Tefal VitaCuisine sau nu conteaza? eu ma gandeam la VitaCuisine, fiindca cica pastreaza vitaminele si are si putere mai mare decat marea majoritate, parca are 2000W, iar restul au undeva la 900-1000W.

astept pareri, fiindca in maxim o luna trebuie sa ma decid
eu mi-am cumparat un tefal vitae cousine acum 2 luni. sunt foarte multumita de el. mincarea e delicioasa. poti prepara in el legume , peste, carne, fructe, sosuri, oua, orez. deci practic orice. iar gustul chiar imim place, este foarte usor si daca mai adaugi ceva condimente spre sf este chiar delicios. e drept ca nu maninc doar ceeeea ce e preparat la steamer, fiindca inca nu m-am deprins sa fac feluri deosebite de mincare, dar ceeea ce am incercat mi-a placut mult. eu sunt multumita
nathusyk, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2409 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1892 kcal/zi. Pentru a slăbi 7 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 601 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat