View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 18 iul 2011, 14:01:54
loralin's Avatar
loralin loralin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 06 aug 2010
Locaţie: Frankfurt, Germania
Vârsta: 51
Dieta: hipocalorica personalizata
Date: 170cm, 106kg
Mesaje: 3.065
Aprecieri acordate: 60
Am fost apreciat(a) de 273 ori in 104 mesaje
Implicit Re: Grupul toamna se numara...kg pierdute! - Concursul Slabute la Toamna, 2011

Citat:
Anterior postat de cosmina16 Vezi mesajul
Fetelor s-a schimbat cam mult site-ul de cand nu am mai intrat eu si as vrea sa va intreb daca aveti idee unde gasesc cantitatea de grasime corporala normala. Momentam am 33% .

Tocmai m-am masurat si fata de anul trecut cand aveam 64 kg acum, la 73, am coapsele la fel.. adica 61 cm . Diferenta este ca acum am mai multa celulita .
Imi pare rau ca nu pot sa te ajut cu un sfat in privinta grasimii corporale,insa ceea ce stiu sigur este ca de pe picioare se slabeste f greu ,cu un aport minim de grasimi si masaj .Uneori picioarele nu au atata grasime cat ni se pare noua ci sunt toxinele care au efect"edemic",fiica mea cea mare cand facea modelare corporala si le-a subtiat cu exercitii de fitness,aerobic si facea o data pe sapt sedinte de vacuum...care dor ingrozitor,la inceput venea vanata acasa pe picioare .Acum s-a lasat de vacuum si a recapatat ceva proportii insa nu ca la inceput.In procesul de slabire este nevoie de f multa rabdare si cel mai bine e sa adopti strategia pasilor marunti....Vor fi perioade in care o sa ti se para ca nu slabesti deloc ...dar noi vom fi mereu aici sa te sustinem..si sa ne sustii.Ca in deviza muschetarilor"toate pentru una si una pentru toate"
__________________
A.B.C-ul unei noi vieti-jurnal Loralin
Răspuns cu citat