Subiect: paine montignac
View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 18 sep 2011, 02:27:14
nicodhd's Avatar
nicodhd nicodhd este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 12 iul 2011
Locaţie: santander, Spania
Vârsta: 42
Dieta: low carb-keto,IG
Date: 160cm, 58kg
Mesaje: 25
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: paine APTA 100% montignac

AVENUR =paine apta 100% Monti,SE POATE CONSUMA LA ORICE ORA CU ORICE ALIMENT (substituie Wasa Fibre 24 % fibre care am inteles ca nu se gaseste in RO),avand un IG 35.
INGREDIENTE:300-350 ML APA (sau lapte degresat 0 % MG si fara lactoza)
225 GR TARATE DE OVAZ
150 GR GLUTEN DE GRAU
1/2 CUB DE DROJDIE PROASPATA (se prefera inaintea celei uscate )
UN PRAF DE SARE
2-3 LINGURI DE FRUCTOZA (SAU PUTINA ZAHARINA ,SAU SI MAI BINE FARA INDLCITORI -eu nu folosesc)
Glutenul sa fie ultimul ingredient pe care il adaugati ,face aluatul lipicios.Se prepara ca orice paine de casa (se dizolva drojdia in putina apa calduta se adauga sarea ,taratele si glutenul.Se lasa la crescut putin ,se coace 45 min la 180º.Se poate bate un ou si adauga kiteva seminte pedeasupra.Eu am scos din lista semintele ,oul si fructoza.
Răspuns cu citat