View Single Post
  #1604 (permalink)  
Vechi 13 iul 2011, 23:16:55
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Jurnalul de slabit al oitelor ratacite

Citat:
Anterior postat de blum Vezi mesajul
ooooooooooooo si inca cum! bunul a murit cand eu nu eram intrata la scoala. si am uitat de toate pana acum cativa ani.......eh......si uite asa, a mostenit tata toate alea ale bunicilor si a vrut sa vanda pe acolo tot. si l-am ajutat la impaketat. si am gasit o poza de-a bunului si mi-am adus incet-incet aminte de toate clipele frumoase. si dupa aia am scormonit podul casei si-am gasit poze veki de tot, bunicul la 8 zile la Britt milla si apoi poze de la inmormantare . si uite, culmea e ca poza de la inmormantare m-a facut sa constientizez ca sunt o parte dintr-un intreg. bunicul a fost repugnat de familia lui, nici numele n-a avut voie sa-l mai poarte, dar la inmormantare au aparut evrei din Israel sa-l cinsteasca .Chewra kadischa.
stiu blumy..stiu cum e..n-am avut sansa sa cotrobaiesc prin casa bunilor mei..erau parintii mamei..au trait mai mult..eram maricica bine cand s-au dus..
Nu vreau sa-mi amintesc despre cum a fost la sfarsit..mama si ale ei surori au fost 4 si culmea..a iesit cu intepaturi la mostenire..deh!! mama mai blanda s-a retras..si a spus ca nu doreste nimic..nu-i bai..am ramas cu amintiri, cu caietele scrise de buna despre copilaria ei..si cu poze..Am ramas zic eu cu ce a fost mai de valoare..chiar asta zic...desi tata mai da din gura ca ce puteam avea eu acum..sau sora-mea..il mai apuca si pe el frustrarile!!
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].