View Single Post
  #1612 (permalink)  
Vechi 24 oct 2012, 11:38:59
zagreen's Avatar
zagreen zagreen este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 15 oct 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Date: 163cm, 72kg
Mesaje: 187
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Slabute care tin dieta South Beach faza II

Citat:
Anterior postat de pad81 Vezi mesajul
buna dimineata fetelor, si eu mai sunt p-aici, cu un SB1 mai putin restrictiv (sau mai bine zis cu un SB2 mai dur). Carmen am vzt ca ti-ai schimbat deja avatarul, cu tema de iarna...Nu vreau iarna si noroi, vreau sa mai fie soaaaaare; ca iarna asa foame mi-e si asa buna e mancarea de sarbatori. Ai un target foarte strict pana in decembrie, mult succes, sa reusesti sa-l atingi. Eu nu mai visez asa departe, desi am mai dat cateva sute de grame jos si cativa cm, macar sa scad 3-4 kg sub 80 (adik sa ajung pe la 76...). Nu stiu daca reusesc 6 kg pana in decembrie, dar incerc. Voi de sarbatori ce mancati si de la ce va abtineti?
Andrada, bafta cu Dukanul, ti-am zis, n-as putea sa-l tin nici platita! Dar tu esti ambitioasa si vei reusi. Mai intra si tu sa mai vorbim, sa ne mai inspiri cu retete (n-am mai facut de mult pastrama de pui, poate mai fac intr-o zi...).
Mie imi place iarna, cred ca sunt singura persoana careia ii place. Imi plac sarbatorile, le ador, perioada Craciunului mi se pare cea mai frumoasa parte a anului. Sunt de pe acum foarte entuziasta, abia astept sa apara in magazine decoratiunile, vaaaai si acum cand scriu aproape imi dau lacrimile de bucurie.
Eu initial vroiam sa ajung la 60kg, apoi 62, apoi 65 si acum mi-am setat 66,5kg. Daca ma tin de treaba pot sa ajung la target, dar o saptamana tin regim, urmatoarea mananc ca un purcel. Sa vedem acum cand se apropie termenul, de obicei dau randament mai bun sub presiune
Răspuns cu citat