View Single Post
  #162 (permalink)  
Vechi 06 apr 2011, 13:45:23
CrisetenO's Avatar
CrisetenO CrisetenO este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Vrei sa afli ceva intreaba-ne!

Salut Cristina! Si pe mine tot Cristina ma cheama! Bun venit intre Slabute: sunt sigura ca aici vei gasi un mediu perfect pentru a slabi sanatos si a te simti bine in pielea ta!

Pai nu prea se potriveste ce zici: intai zici ca nu vrei sa slabesti prea repede si apoi zici ca ti se par cele 7 kg slabite prea incet. Pai ori una ori alta! La slabitul sanatos iti trebuie incredere in tine si rabdare, si mai ales trebuie sa te uiti la cum mananci (sanatos sau nu) si cum echilibrezi dieta cu efortul fizic. Se considera ca slabesti sanatos daca slabesti max. 0.5 kg pe saptamana.

Iti sugerezi sa incepi un jurnal si sa ne spui mai multe despre tine, ce experiente ai avut, ce dieta tii, ce sport faci, si de acolo avem un punct de plecare ca sa te ajutam dupa puterile noastre. In general, cateva puncte de interes ar fi: alimentatia -- ce mananci, la ce ore, cata carne inchisa la culoare (pentru fier) mananci, cat de anemica esti, cum ai ajuns la anemie, etc -- si sportul -- ce sport faci, cand, cum te descurci in general cu activitatea fizica, etc.

Ar trebui sa mananci zilnic cel putin 1200 kcal, dar nu mult mai mult decat atat, sa mananci multa carne inchisa la culoare (dar nu neaparat grasa: vitelul e f. bun, ficatelul e f. bun, dar nu friptura de porc cu slanina!), mai putine lactate si fructe, dar mananca legume multe: ardeiul rosu e f. bun, morcovii, pastaile verzi, conopida, broccoli (f. bun pentru calciu, pe care il pierzi cu absenta lactatelor), ar trebui sa mananci 3 mese principale, +1 sau 2 gustari. Scoate sursele de zahar, prajelile, carbogazoasele, produsele cu 0% zahar si mancarurile gata-preparate din dieta; inlocuieste-le in schimb cu mancare gatita in casa cu multe legume si carne pe post de proteine. Mananca si peste gras, e f.f. sanatos!

La capitolul sport, regula ar fi sa faci si sport pe langa masaj: aerobica, mers pe jos, tae-bo, zumba, fitness, toate in limitele recomandate si de dr. tau.

Eu abia astept sa te cunosc mai indeaproape, asa ca m-as bucura sa vad si jurnalul tau aici pe forum! Cu mult drag,

Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]