View Single Post
  #1621 (permalink)  
Vechi 28 sep 2010, 13:43:09
Kry's Avatar
Kry Kry este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 18 sep 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Date: 163cm, 62kg
Mesaje: 16
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea V

Citat:
Anterior postat de floricica0vesela Vezi mesajul
fetelor, nu am reusit sa citesc decat ceva pagini in urma, mai am vreo 40, dar nu am avut timp.

Emi, mi-ar placea sa-ti spun ca m-am distrat la maxim zilele astea, insa iti spun sincer ca nu am avut de mult tare atata tensiune in viata mea.

i-am spus fostului ca am pe altcineva, si nu va puteti imagina ce scandal a iesit. a fost groaznic. nu am avut alta solutie decat sa ma intalnesc cu el duminica noaptea sa clarificam lucrurile. considera ca l-am inselat, ca 'm-am aruncat la altul in brate' si altele asemenea. ma rog, a trecut, acum s-ar impaca iar cu mine.
am plans duminica toata noaptea. am avut o revelatie puternica in legatura cu relatia asta, cu motivele pentru care nu am putut renunta la ea atata timp. acum e totul mult mai clar si mai simplu, acum pot sa plec fara sa ma mai uit inapoi.

pe cel nou am sa-l las, pentru ca nu sunt pregatita pentru o noua relatie.
vreau sa creez relatia cu noua EU, sa-mi rezolv alte aspecte ale vietii mele, pe care pana acum nu le-am privit din unghiul potrivit.

si vreau sa va spun ca m-a apucat o pofta de viata nebuna!!!!!

sambata noaptea m-am cantarit, aveam 63 de kg in rochita, si colanti.
zilele astea sper sa reusesc sa ma cantaresc dimineata, ca sa vad greutatea reala.
toata lumea imi zice ca am slabit.


o zi minunata!
Felicitari pt kg pierdut si la mai multe sa zic asa !
cat despre problemutza cealalta...am trecut si eu ft ft ft curand prin asa ceva..dupa o relatie de 4 ani cu cineva pe care l-am iubit enorm dar pe care dupa multa suferinta s-a intamplat si minunea si nu-l mai simt partenerul meu de drum...nu-i mai da atatea explicatii , nu va intelege curand probabil ca nu mai esti a lui dar nici tu nu-ti mai bate capul...traieste-ti viata...e frumoasa si trebuie sa ne putem bucura de fiecare floricica , pietricica sau om aparut in viata noastra pt ca fiecare ne invata cate o lectie...cred ca tu ai invatat-o deja si -mi place ca spui ca ai decis sa te gandesti o vreme doar la tine!
Restul...sunt detalii..pe care timpul le rezolva cumva...spre binele tau, bineinteles!
Kry, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1531 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1014 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 498 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]