View Single Post
  #164 (permalink)  
Vechi 04 ian 2012, 14:13:15
oanna14's Avatar
oanna14 oanna14 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 ian 2011
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 28
Dieta: Rina's 90
Date: 165cm, 67kg
Mesaje: 2.463
Aprecieri acordate: 57
Am fost apreciat(a) de 30 ori in 27 mesaje
Implicit Re: Retete cu imagini pentru ziua de amidonuri (dieta Rina)

Ziua 60-de amidonuri
MIC DEJUN
1 mango sau jumătate de pepene galben mic, etc.

Nu vă înfometaţi. Serviţi gustări bogate în vitamine din două în două ore până prânz (fructe sau legume proaspete simple). însă atenţie, numai până la ora prânzului. Acest sfat trebuie urmat în fiecare zi de proteine, amidonuri şi carbohidrati.

PRANZ
SALATA DE CARTOFI
Ingrediente:
8 cartofi
2 linguri ulei de
seminţe de dovleac
(sau orice alt tip,
la alegere)
1 ceapă
sare, piper negru
oţet de cidru
apă
1 lingură tarhon tăiat mărunt
100 g frunze salată verde
Mod de preparare:
Se spală şi se fierb cartofii în coajă în apă cu sare. După ce s-au fiert, se taie felii (5 la prânz şi 3 la cină). Se adaugă o ceapă tăiată mărunt; se condimentează cu sare, piper negru, ulei şi oţet; se adaugă puţină apă şi se amestecă cu tarhonul. Se presară peste salată frunze de salată verde. Se serveşte cu o felie de pâine.

CINA
Mâncaţi cartofii păstraţi de la prânz şi preparaţi-vă o salată proaspătă.

ALEGERE ALTERNATIVA
Se înlocuiesc cartofii cu fasole păstăi sau năut. Din toate varietăţile de fasole, năutul se clasează pe locul doi în ceea ce priveşte valoarea nutritivă. Se prepară o tocană de năut. Se fierb 40 de minute 200 g năut (înmuiat peste noapte) cu o ceapă şi o frunză de dafin. Se pasează jumătate din năutul fiert şi se transferă în supă. Se sotează legume tocate (morcovi, ardei graşi, praz) într-o lingură de ulei; se adaugă usturoi zdrobit, un vârf de cuţit de rozmarin şi o linguriţă de bulion. Se toarnă puţină apă şi se fierbe 5 minute la foc mic. Se amestecă cu supa şi se condimentează cu sare şi piper negru. Se serveşte o porţie de tocană cu o felie de pâine la prânz şi jumătate de porţie, fără pâine, la cină.
__________________
Jurnal Oana;x http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...tml#post696404


''Increderea in sine reprezinta esenta eroismului''
Răspuns cu citat