View Single Post
  #165 (permalink)  
Vechi 05 iun 2011, 12:07:40
Innes's Avatar
Innes Innes este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 26 apr 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Date: 170cm, 69.1kg
Mesaje: 1
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Vreau sa slabesc 16 kg

Hello!

Nu am experienta in a tine regimuri si diete pentru slabit.
Niciodata nu am reusit sa respect un regim in care erau multe indicatii cu privire la mese, la ce ar trebui sa contina o masa.
Acum am inceput sa slabesc... zic eu cat de cat sanatos.
Mananc absolut orice, insa in cantiati mult mai mici, cu atentie la asocierile dintre alimente, doar cand mi-e foame, si nu la ore tarzii. Astea sunt singurele reguli pe care le-am aplicat. Si miscare cat cuprinde... alergat mai ales. Eu am astm. Niciodata nu am crezut ca pot alerga si in acelasi timp sa ma simt si bine. Se poate. Incet, cu pasi mici, si slabitul a inceput sa se contureze.

Mi-am propus sa scad sub 69 de kg in urmatoarele 2 saptamani, si de acolo sa schimb ceva in regim pentru a forta un pic organismul sa mai slabeasca.

Desi sunt multumita de faptul ca pot manca linistita si ciocolata si alte prostiute, pentru ca organismul meu nu e disperat si nu depune tot ce prinde (incerc sa nu-l frustrez, si pana acum vad ca a functionat), as vrea sa accelerez putin ritmul de slabire.

Un regim disociat ar fi potrivit? Masaj? Impachetari? Cum ii pot oferi corpului un nou impuls sa scape si de restul de 9 kg, pe care le voi mai avea de pierdut?
Innes, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2170 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1653 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 879 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]