View Single Post
  #167 (permalink)  
Vechi 18 aug 2010, 20:33:01
sunshine's Avatar
sunshine sunshine este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 oct 2009
Locaţie: acasa, Romania
Date: 165cm, 64kg
Mesaje: 5.016
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 110-120 kg

Citat:
Anterior postat de grasunica24 Vezi mesajul
stiu ca nu este bine sa mananc noaptea.regim tin de 2 saptamani si jumatate si fiind obisnuita cu mesele foarte tarzii,chiar si noaptea imi este destul de greu sa ma abtin chiar de la toate.treptat voi renunta chiar si la acel mar.
in ceea ce pricveste mesele...in general mananc de 3 mese principale si foarte putin pe langa.dimineata am mancat o salata din jumatate de rosie,ceapa si un ardei gras copt cu putin otet,fara ulei.la amiaza supa de pui cu carne si orez(nu foarte mult,din cel alb..nu am apucat sa ajung la hipermarket sa cumpar din cel salbatic).e ora 6.cam asta am mancat astazi.aa..era sa uit..o cana de compot de mere indulcit cu zaharina.
dimineata iau de 2 zile o capsula cu ceai verde iar inainte de mesele de dupa masa si seara o capsula cu ananas.in rest ceai de soc si menta si apa plata
sper sa reusesc....m-am cantarit dimineata..118 kg,,,deci in 17 zile am slabit 4 kilograme. nu stiu daca e mult,putin..speram sa slabesc macar 8 kg in prima luna,dar se pare ca nu am nici o sansa..
Vai da mananci prea putin Unde ti sunt proteinele, grasimile?? Nu te juca, ai nevoie de toate.
Dimineata lasa rosia intreaga, nici nu se simte la calorii. Pe langa rosii castravetsi si ardei, pune si o felie de brazna,
La pranz la fel, neaparat proteine, fie un ou fiert, fie branza, fie carne pui /peste, dar proteina sa fie. Deci adaugi toate astea la meniul tau pe langa ce ai consumat azi.
Iar seara poti manca linistita doar salata.

Dar trebuie sa ii dau corppului energie, macar cat metabolismul bazal. Nu te juca cu sanatatea ta, ca doar una ai.

Dimineata daca te plctisescti de branza cu rosii, consuma lapte cu cereale integrale
sunshine, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
sunshine, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2287 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1770 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1771 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat