View Single Post
  #169 (permalink)  
Vechi 20 aug 2010, 13:00:04
maria2480's Avatar
maria2480 maria2480 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 09 aug 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: Hipocalorica
Date: 172cm, 85.9kg
Mesaje: 188
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 110-120 kg

Citat:
Anterior postat de grasunica24 Vezi mesajul
stiu ca nu este bine sa mananc noaptea.regim tin de 2 saptamani si jumatate si fiind obisnuita cu mesele foarte tarzii,chiar si noaptea imi este destul de greu sa ma abtin chiar de la toate.treptat voi renunta chiar si la acel mar.
in ceea ce pricveste mesele...in general mananc de 3 mese principale si foarte putin pe langa.dimineata am mancat o salata din jumatate de rosie,ceapa si un ardei gras copt cu putin otet,fara ulei.la amiaza supa de pui cu carne si orez(nu foarte mult,din cel alb..nu am apucat sa ajung la hipermarket sa cumpar din cel salbatic).e ora 6.cam asta am mancat astazi.aa..era sa uit..o cana de compot de mere indulcit cu zaharina.
dimineata iau de 2 zile o capsula cu ceai verde iar inainte de mesele de dupa masa si seara o capsula cu ananas.in rest ceai de soc si menta si apa plata
sper sa reusesc....m-am cantarit dimineata..118 kg,,,deci in 17 zile am slabit 4 kilograme. nu stiu daca e mult,putin..speram sa slabesc macar 8 kg in prima luna,dar se pare ca nu am nici o sansa..
Si eu cred ca mananci foarte putin. Ai incercat sa notezi ceea ce mananci? La mine a functionat foarte mult si mi-am dat seama ca mancam mult mai mult decat aveam nevoie. Asa am reglat numarul de calorii cu ajutorul pixului si carnetelului care imi aminteau tot timpul ca am mancat suficient pentru masa respectiva sau pentru ziua respectiva.
Răspuns cu citat