View Single Post
  #169 (permalink)  
Vechi 07 ian 2012, 01:36:11
loveyngy's Avatar
loveyngy loveyngy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 21 ian 2011
Locaţie: rimini, Italia
Dieta: Dieta SB faza II
Date: 173cm, 59.3kg
Mesaje: 1.702
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Retete cu imagini pentru ziua de amidonuri (dieta Rina)

Citat:
Anterior postat de roxxialexx Vezi mesajul
SUPA VIENEZA DE CARTOFI

Ingrediente pentru 8-10 porții:
1 kg cartofi
1 fir de praz
3 morcovi
2 cepe
100 gr țelină
250 gr ciuperci
Ulei de masline
125 gr smântână dulce -
1 litru de supă de legume sau apă încălzită
1 legătură de tarhon
1 legătură de pătrunjel
sare, piper
Preparare:
Tăiați cartofii, țelina și ceapa cubulețete, morcovii prazul (doar partea albă) rondele, iar ciupercile, felii.
Căliți ceapa în putin ilei de masline, într-o oală mare. Adăugați morcovii, țelina, prazul și două treimi din cartofi. Turnați supa (sau apa încălzită) peste legume și fierbeți-le. Pasați legumele cu un mixer vertical sau treceți-le printr-o sită, ca să obțineți o cremă fină.
Fierbeți restul cartofilor, într-o altă oală, în apă cu sare.
Într-o tigaie, puneți putin ulei de masline și căliți ciupercile.
Adăugați cartofii fierți și ciupercile călite peste supa-cremă, apoi turnați smântâna dulce. Mai fierbeți supa un minut, după care puneți și tarhonul tocat.
Condimentați cu sare și piper și serviți fierbinte, cu pătrunjel tocat.
Da smantana e permisa in ziua de amidon.........ce ziceti?
Răspuns cu citat