View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 06 iul 2012, 21:39:49
Ema55's Avatar
Ema55 Ema55 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 01 mar 2010
Locaţie: Iasi, Romania
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 167cm, 70kg
Mesaje: 7.863
Aprecieri acordate: 5.648
Am fost apreciat(a) de 4.431 ori in 2.569 mesaje
Implicit Re: Casa de piatra, Andreea!

Citat:
Anterior postat de bzzz Vezi mesajul
M-am emotionat foarte tare cand am vazut mesajele voastre.... iti multumesc Ema ca m-ai sunat..ca mi-ai transmis toate gandurile bune atat aici cat si la telefon... ca mi-ai spus sa verific slabutele... Nu ai idee cat de tare m-am emotionat ..... va multumesc din suflet tuturor pt urari..pt gandurile bune.... Imi pare rau ca nu apuc sa va raspund pe fiecaruia in parte ... mai sunt atatea de facut..dar ma bucur enorm ca am intrat si am citit gandurile voastre.. O sa vedeti si poze si tot dupa..acum sa vad cum primesc poze,,ca pozele fotografei le primesc cam intr-o luna..dar voi primii de la invitati Sunt optimista si sper din suflet sa fie totul bine maine.. Va imbratisez cu mult mult drag ...
Cu mare drag, Buburuzica!
Dealtfel, nu ai pentru ce sa-mi multumesti. Sentimentele si gandurile bune pe care ti le-am transmis au venit, pur si simplu, din suflet. Inima mea a simtit ca asa trebuie sa se intample - sa fim cu sufletul aproape de tine, de acest minunat eveniment prilejuit de casatoria ta.
Iti doresc sa ai parte de o noapte linistita, odihnitoare, cu vise frumoase, iar maine sa te trezesti fericita pentru ca vei fi cea mai frumoasa mireasa si vei avea o nunta perfecta, asa cum v-ati dorit!

__________________



Răspuns cu citat