View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 02 sep 2009, 12:30:18
sweetyancutza's Avatar
sweetyancutza sweetyancutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 07 iul 2009
Locaţie: Cluj Napoca, Romania
Vârsta: 31
Dieta: hipocalorica
Date: 165cm, 52.5kg
Mesaje: 927
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: As dori sa dau 5-6kg

Buna fetelor!
Intai sa va spun ca sunt noua pe aici si sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru. Am 17 ani si de prin clasa a8a am inceput sa pun pe mine cate putin pana am ajuns in vara asta la 60 de kg. Tot dadeam cate 2-3kg jos si apoi cu "ajutorul" dulciurilor le puneam la loc, niciodata nu am fost atata de motivata incat sa ma tin de un program sanatos si pe o perioada mai lunga decat 1-2sapt. In momentul de fata am 58 de kg lsi 1.65m, poate ca pare o greutate destul de ok sa zic asa, dar eu nu ma simt chiar bine cu felul in care arat si as vrea sa dau jos aprox 5kg.

De luni am inceput sa mananc cat mai sanatos (ceea ce e cam greu in timp ce toti din fam mea isi permit sa manance de toate), am eliminat painea alba si acum consum cereale integrale sau paine integrala, carnea o mananc doar la gratar sau fiarta si ma refer la pieptul de pui sau la peste ( carnea de porc chiar nu imi place), seara mananc si pe la 8 dar numai fructe, am 3 mese pe zi cu un total de aprox 1200cal + ca fac 5zile pe sapt sala ( aerobic, pilates, tae-bo) cate o ora sau 2 pe zi depinde de starea mea. Ce sa mai zic, cam de 2 luni consum zilnic ceai verde, m-am obisnuit cu el si vad ca imi face bine, si 2-3L de apa plata. Inca ceva, nu am renuntat la ciocolata sau la dulciuri in general de tot, mai iau dim cate 10-20 g si ma simt foarte bine. Cam atat am avut de zis, o sa trec pe aici in fiecare zi sa va zic cum ma descurc cu caloriile si cu sportul mai ales
Va pup!
sweetyancutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1709 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1192 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 676 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]