View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 23 ian 2010, 00:09:53
ali_lumi's Avatar
ali_lumi ali_lumi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 19 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Stil De Viata Sanatos + Sport
Date: 161cm, 50kg
Mesaje: 7.308
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 14 mesaje
Implicit Re: Cum v-ati cunoscut prietenii,logodnicii,sotii?

A 2 zi la liceu , ce sa vad cand ajung , EA tot se ruga de el sa se impece eu am ramas asa...unpic uimita nu stiam ce sa inteleg , stiam ca sunt impreuna, dar nu stiam ca erau pe punctu de despartire sau deja despartiti, infine. Ulterior am aflat ca ei erau in tratative de cateva luni , ea tot se tinea de el , deci numai erau impreuna ... URAAA asa fericita eram in ziua aia . Si ca sa scurtez povestea. La cateva zile ne-am intalnit am iesit la o plimbare am discutat diverse lucruri , dar niciodata nu am spus-o direct . Hai sa fim impreuna , sau vrei sa fii prietena mea ? NU ... prin acel sarut , deja se spusese o mie de cuvinte Poate crede-ti ca sunt nebuna , dar eu cred in asa ceva. Da... si uite asa ca dupa data de 5 feb 2005 si pana in ziua de astazi suntem impreuna, am trecut prin multe, am fost la bine si la greu impreuna, si chiar ne facem planuri de casatorie si bebei .
Sper ca toate sa aveti parte de oameni asa cum eu una am de acest om, cu care ma mandresc ca-l am ca partener . THE END .
ali_lumi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1826 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1309 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1568 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat