View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 08 iul 2011, 00:51:57
nana_natalia's Avatar
nana_natalia nana_natalia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 06 oct 2009
Locaţie: Toronto, Canada
Vârsta: 39
Date: 170cm, 81kg
Mesaje: 6
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Slabute din Canada

buna fetele...
@aussie giril :sunt in canada de un an si un pic...si sincer tot salivez la reclame ) si cred ca voi saliva forever..cred ca sunt simturile mele de vina si cred ca tocmai de aia fac astia reclamele astea..pentru oamenii ca mine ) eu nu zic ca o sa ma duc sa cumpar kfc sau mc ( de fapt nu prea pap fast foods -imi place sa gatesc si prefer mancarea facuta de me acasa.. reclamele astea sincer nu fac decat sa mi aduca aminte:"parca as mai manca ceva..da da..da ceva dulce avem??si momentul cel mai nasol e cand l am deschis pe domnul frigi " sunt de acord cu ce zici- Canada intr adevar este o tara cu multe oportunitati si depinde doar de tine sa alegi drumul pe care vrei sa mergi..de asta sunt pe forum cu voi si promit solemn ca nu plec de aici pana nu slabesc
@ jessik ce sa ti spun eu de Toronto mai bine zici u de Vancouver.sincer mi se pare mai frumos Vancouver ( din poze etc) decat Toronto.Voi de cat timp sunteti in Canada fetele?
nana_natalia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1823 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1306 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 790 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat