Subiect: 9 months to go!
View Single Post
  #1761 (permalink)  
Vechi 22 mar 2013, 19:45:50
jessik's Avatar
jessik jessik este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 27 dec 2010
Locaţie: vancouver, Canada
Vârsta: 37
Date: 163cm, 68.8kg
Mesaje: 4.453
Aprecieri acordate: 133
Am fost apreciat(a) de 539 ori in 352 mesaje
Implicit Re: 9 months to go!

deci apropo de nastere, mie mi-e frica de ceza ca de naiba.. nu suport sa stiu ca o sa fiu taiata pe burta, uter etc, am si eu mulkta grasime, si mai vreau s afac copii.. si am auzit ca dupa prima ceza e mai greu la a doua si la a 3,a.. stiu ca multe mamici se simt bine chiar si cu 3. simo, tu esti slaba la burta..
dar aici toata lumea recom naturala.. intradevar primil bebe vine greu, ma astept sa dureze mult.. stiu ca bebe meu e mare, dar nici eu nu is mica, adica medie, ca sunt si mai mari decat mine.. eu sper sa nasc devreme, imi faca doc, ceva la col, si poate imi provoaca contractii. nu stiu exact procedura, dar o sa aflu joia viitoare.. ma doare burta, s-a intins la maxim pielea, am 120 cm.. uriasa.. daca depsesc termenul fac copild e 4 kg.. nu mi-au zis cat are.. astia nu vor sa zica nimic.. dar a zis ca mic nu e..asa ca doamne ajutaa.. dar nici ceza nu vreau.. aici ma lasa si 24 de ore daca bebe e ok..
suport orice, asa vreau sa imi educ minteaaa
am avut un caz din germania pe grupul meu pe f.b a stat cred ca 2 zile in travaliu, s-a chinuti, dar ma bucur ca nu a renuntat, bebe era ok.. si tot si-a revenit repede.. asa ca sa nu zici cristina ca nu rezisti, gandeste-te nasterea nu e fara dureri, dar noi suntem puternice si rezistam.. decat sa te doara burta saptamani.. mai bine 2 zile.
fa plimbari cat mai dese, si eu incerc.. desi e vreme nasoalaa. si as vrea numai sa stau.. dar macar 30 d emin.. de sapt viitoare ma apuc de frecat pe jos, vad eu alte minuni,m poate imi vine sa nasc, nud e alta dar ma omoara pielea.. m-am dat cu crema normala, nud e vergeturi, nus tiu daca faceua diferenta.. ca am burta prea mare.. am cateva langa buric scurte,, si cateva mai jos.. sper sa nu se lungeasca..
__________________
inceputul e greu
Răspuns cu citat