Subiect: Clubul Atkins
View Single Post
  #1773 (permalink)  
Vechi 18 ian 2011, 08:40:21
Sana's Avatar
Sana Sana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 29 nov 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 52
Dieta: Personalizata
Date: 160cm, 84.9kg
Mesaje: 24
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Clubul Atkins

Citat:
Anterior postat de ioanah Vezi mesajul
Buna feteleor!De 3 zile ma tot documentez in privinta acestei diete si am hotarat ca de maine sa o incep si eu....Ce ziceti ma primiti in clubul vostru?Va pup :*:*:*:*:*:*
Bun Ioanah!
Sunt alaturi de tine!
La mine e a treia zi. Am slabit pana acum 1,2 kg. Daca vrei poti sa vezi meniurile mele pentru primele doua zile. E indicat sa iti salvezi si tu meniurile si in primul rand sa vezi cate grame de carbohidrati mananci zilnic. Nu uita, la prima etapa maxim 20 g. Nu mi s-a parut greu si nici pofta de dulciuri nu am avut desi sunt o mare consumatoare. Si in plus fetita mea mananca dulciuri, asa ca am permanent in casa un stoc imens si asortat de dulciuri. Dar trebuie sa fim suple si frumoase asa ca un mic efort nu mai conteaza.
Sigur ca te primim in clubul nostru! (nu stiu daca sunt eu cea mai indicata sa-ti fac primirea pentru ca sunt foarte noua pe aici dar sunt sigura ca nu se vor supara fetele cu vechime).
Va pup pe toate si ... la cat mai multe Kg pierdute!
Sana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1718 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1201 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 685 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat