View Single Post
  #178 (permalink)  
Vechi 27 sep 2009, 09:33:01
Diana27's Avatar
Diana27 Diana27 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 14 iul 2009
Locaţie: Cluj, Romania
Vârsta: 42
Dieta: Weight Watchers
Date: 160cm, 59.7kg
Mesaje: 8
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Wink Re: Principiile, meniul si rezultatele Dietei Scarsdale

Salutare Criss!
E foarte bine ca ai slabit 3 kg dupa 10 zile, felicitari! Eu sunt in ziua a 14-a si am slabit 2.5 kg. E adevarat ca, in 2-3 zile am fost nevoita sa inversez meniul de la pranz cu cel de la cina si am citit acum in cartea lui Tarnower ca e total gresit, dar asta e! Eu sunt multumita ca am reusit sa trec peste gustarile calorice dintre mese si sa incep sa mananc mai sanatos.
Nu cred ca e vreo problema ca mananci la 8, oricum cu Scarsdale nu consumi multe calorii, ce conteaza e sa respecti dieta si sa mananci sanatos .
Eu am luat cartea lui Tarnower abia prin ziua a 11-a de regim si am vazut ca sunt alternative la meniurile zilnice, existand si Scarsdale international si pentru vegetarieni, iar meniurile pot fi schimbate intre ele (de ex. pranzul de luni de la RAD Scarsdale poate fi schimbat cu pranzul de luni de la vegetarieni). In plus, se mai dau unele retete pentru mese gatite Scarsdale, ceea ce-l face mai usor de tinut si mai atractiv. Din pacate, eu am descoperit cartea inspre sfarsitul dietei, dar tot folositoare imi este.
Se gaseste in librarii.
Ne mai auzim si sa ne mai spui cum evolueaza greutatea ta in continuare.
Diana27, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1690 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1173 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1174 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de vadmin; 27 sep 2009 at 12:05:46. Motiv: S-a scos un link catre un site extern. Interzis de regulament.
Răspuns cu citat