View Single Post
  #17831 (permalink)  
Vechi 01 apr 2014, 22:58:36
dorutza's Avatar
dorutza dorutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Citat:
Anterior postat de redeeadoo Vezi mesajul
hello dragele mele mamicute,
ce v-ati mai conversat voi pe aici, \THEO se recupereaza din raceala si afte, acum mai avem doar mucisori si tuseste, l-am tratat naturist,iar maine avem programata vizita la doamna doctor homeopat, sa vedem cum decurge. vis-a-vis de vaccinuri, noi nu le-am facut, si decizia noastra a fost sa nu le facem pe nici unul, din tot ce ne-am informat pana acum(pro si contra) aceasta este decizia care ni se potriveste, insa sunt de aceeasi parere, atat parintii care le fac, cat si cei care nu le fac vor ceea ce este mai bun pentru copii lor.
cu slabitul ce sa mai zic s-a miscat putin cantarul, dar nu cat as vrea eu, m-am apucat si de t25 focus, insa nu am apucat sa le fac zilnic, deci sunt asa in tatonari, le combim si cu altfel de exercitii( ce apuc eu sa fac ziua cu THeo treaz, ca daca vreau sa ma apuc de ele cand face nani se trezeste instantaneu, si lui ii place avocado, eu il fac fie simplu cu lamaie si putin usturoi, sau cu iaurt, papa super bine.acum este in perioada de explorare maxima, si face numai nazbatii, trage de tot ce prinde, mai nou imi mananca servetele si crema, iar pe cele umede le scoate din pachet si le arunca, iar in seara asta cand eram la mama, a vrut si el sa pape sarmalute(de post) si l-am lasat, intr-o mana luase o sarmaluta, iar in cealalta bucata de paine, era asa de comic.
cam asta despre noi, eu scriu mai rar, v-am citit dar nu stiu de ce nu prea imi mai vine sa scriu asa des, imi place insa sa va citesc pe voi
va pupam mamici dragi
aftele au legatura cu raceala??? cred ca si razvi a facut ceva, sau cred ca de alea sunt..(a fost racit, am inceput diversificarea, cine stie de la ce i-a aparut) mergem si noi maine la dr de familie.. ne-am programat sa mergem sa vedem cum e la 6 luni (am mai fost de 2 ori, cand s-a nascut si la 3 luni)
si tot maine mergem si cu david.. la un alt medic decat medicul lui.. vedem pe asta cel duce capul.. el tot face stomatita.. iar dr nostru ii tot da pe tratament dar nu incearca sa gasim cauza, iar pe mine asta ma enerveaza la culme..

of de am gasi si noi un medic care sa fie pe gustul si dorintele noastre..

tot am vrut sa te intreb.. tu pui in practica ce zice Cristela referitor la diversificarea vegetariana?? desi stiu ca ai mei (buniciii toti 4) mi-ar sari in cap, eu tot inclin sa cred ca e mai bine fara carne si asta din exemplul meu personal..eu sunt bine mersi fara carne..
mama mea zice ca a gresit cu mine, ca n-a facut treaba buna, pentru ca eu refuzam si refuz sa mananc carne.. iar acum ei care e inebunita dupa carne i-a interzis dr sa mai manance carne de orice fel, pentru ca a facut "guta"
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat