View Single Post
  #1793 (permalink)  
Vechi 24 mar 2011, 11:11:07
Diana D's Avatar
Diana D Diana D este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: Montignac
Date: 158cm, 50kg
Mesaje: 1.995
Aprecieri acordate: 2.153
Am fost apreciat(a) de 879 ori in 479 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VIII

Citat:
Anterior postat de allanah Vezi mesajul
Hei, Diana!
Mă bucur să aud că te-ai gândit la mine. Da, încerc să îmi pun ordine în viață și să fiu ca și până acum, să nu mai las orice problemă să-mi ajungă la suflet și să mă afecteze. Asta e! trebuie să mă împac acum cu gândul că nu poți mulțumi pe toată lumea și că nu trebuie să calci dorințele personale în picioare doar pentru că cei din jurul tău nu sunt de acord cu planurile tale, alegerile etc. Fiecare cu viața sa, cu greșelile sale...În fine, nu vreau să mă mai gândesc.

Tu cum ești? A ieșit din spital seful? Rapoartele au fost ok, te-ai descurcat? Cred că ești un car de nervi. Gândește-te totuși la nuntă, la vacanța voastră etc., lucruri frumoase.
Te pup!
Asa este Alla...nimeni nu ar trebui sa ne traseze ce trebuie sa facem in viata, fiecare alege si are drumul personal, ca e bine ca e rau ne dam seama pe parcurs.
Oricum nu te mai gandii la altii, incearca sa-ti asculti dorintele.

Eu sunt asa si asa....acum ma doare stomacelul...de la stres si nervi cu rapoartele astea, mai am si azi de lucru la ele, sper sa le deslusec.
Sefu meu tot in spital este , inca ii fac investigatii si trebuie sa il bage in operatie, se zvoneste ca ar fii un cancer la ficat.

Dar cum ai zis si tu....sincer...chiar incerc sa ma gandesc numai la mine si la bucuriile mele, la nunta, la vacanta....nu vreau sa ma afecteze asa mult problemele de la birou pentru ca sincer nu merita.

Te pupacesc
__________________
Cea mai fericita mamica de fetita

Diana D, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1774 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1257 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1258 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]