View Single Post
  #18 (permalink)  
Vechi 08 iul 2010, 21:13:32
Irukandji's Avatar
Irukandji Irukandji este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 07 iul 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Date: 168cm, 70kg
Mesaje: 12
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de vacanta-Irukandji

Nu este un ceai minune, este un simplu ceai pentru dezintoxicare. Nu ma astept sa slabesc de la ceai. De asemenea, nu voi tine acest regim pe lunga durata pentru ca oricum sunt pofticioasa si nu voi rezista numai cu asta, insa nu vreau sa imi fie rusina sa merg in acea tabara. Mam saturat sa imi fie rusine cu mine insami. Vreau sa nu mai fiu luata in ras si asta cat mai repede, altfel inebunesc. Nu stiu cum sau purtat oamenii cu voi, insa cu mine au fost foarte rautaciosi si mia ajuns. De aceea daca nu slabesc pana la inceperea anului scolar eu nu voi pasi in clasa!

Si am ciugulit si niste branza de casa de la bunica, nu doar morcovi, insa a fost o bucatica mica. In fine, nu vreau sa ajung vlaguita dar vreau sa si slabesc. Mama mea nu este inconstienta, va rog nu mai ziceti asta. Tu, de exemplu, in calitate de mama, stiind foarte multe lucruri despre sanatate, ai fi in stare sa iti lasi copilul sa se infometeze?

Oricum, nu mi se pare mare lucru sa nu mananci o zi, sunt oameni care mai tin post negru ... E putin ciudat, totusi eu sunt copil si nu am de gand sa incerc. Acum cateva luni eram in stare, pe moment incerc sa nu mai fac nebunii. Nu sunt perseverenta, nu pot tine o dieta lunga. Mai degraba una scurta si grea.

Edit ca a mai rasarit un post intre timp: Mananc un kg de morcovi, vreo 3 rosii si multa varza.
Irukandji, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Irukandji, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2009 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1492 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 460 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]