View Single Post
  #183 (permalink)  
Vechi 18 oct 2010, 15:13:52
MASHKA's Avatar
MASHKA MASHKA este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 16 oct 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 172cm, 64.4kg
Mesaje: 4
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Vreau sa nu mai fiu o cauza pierduta!

Citat:
Anterior postat de curly.light Vezi mesajul
Buna,Mashka
Multumesc mult pentru cuvintele frumoase si pentru incurajari
Si eu sunt supraponderala,dar de prin luna mai am slabit aproape 6kg si arat ceva mai bine. Sunt pe drumul cel bun,dar acum au inceput sa apara perioadele de stagnare,niste probleme cu stomacul,poftele... si e putin mai greu Dar rezist,merita
Tu cum ai reusit sa slabesti cand aveai 18 ani ?

Vad ca ai reinceput lupta cu kilogramele! Ce dieta tii ?
Nu ţin o cura speciala, dar nu mănânc pâine , dulciuri si nici grăsimi sau prăjeli.
Încerc sa nu depăşesc 900 cal /zi ( ceea ce nu-i uşor chiar daca nu mănânci cine ştie ce) . Merg de 2 ori pe saptamana la un salon de îngrijire corporala ca sa estompez celulita si sa mai ajut organismul sa dea jos din grăsime.
Dimineaţa mănânc un pahar de chefir si 2 biscuiţi din cereale integrale , fara zahar, la prânz 2 -3 mere, iar seara , o supa, sau o salata de roşii cu castraveţi , piept de pui/ curcan la grătar sau peste la abur. Asta-i tot. Cate o data mănânc o tableta ( patratel) de ciocolata (75% - 80% cacao).
Cat despre eforturile de la 18 ani, nu a fost cine ştie ce. Rezistam tentaţiilor precum dulciuri sau pateuri, refuzam mancarea gătita si eram îndrăgostita pana peste cap. Apoi a trebuit sa mă pregătesc ff serios pt. facultate, aşa ca se pare ca efortul intelectual te ajuta sa slăbeşti . Si inca un lucru , pe vremea aceea ( sfârşitul anilor '70) nu erau fast -food-uri si deci aveam mai puţine tentaţii.
Răspuns cu citat