View Single Post
  #18304 (permalink)  
Vechi 14 mai 2014, 13:03:19
Laura's Avatar
Laura Laura este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 14 aug 2009
Locaţie: Cluj, Romania
Vârsta: 37
Dieta: 1700 calorii
Date: 168cm, 59.9kg
Mesaje: 3.843
Aprecieri acordate: 2.890
Am fost apreciat(a) de 1.927 ori in 960 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Buna fetelor.
Anca zilele astea i.am adus la Alisa partener de joaca.pe verisorul ei, il iubeste tare, are 4 ani jumate. Se inteleg tare bine, dar tot plangacioasa e. Si am observat ca incepe sa fie egoista. Pana acum impartea tot ce avea, acum nu.
Meseria de mama e cea mai grea si invatam pe parcurs cum sa ne adaptam la sitiuatie, insa si satisfactiile sunt pe masura.
Doruta, sa sti ca Anca are dreptate, fiecare opil.e diferit si isi dezvolta abilitatile in ritm diferit. Si eu am o prietena care a nascut odata cu mine, eu la 38 de saptamani si ea la 42 saptamani, si ne intalnim des, si automat se fac comparatii. Insa fiecare e cu personalitatea ei. Fetita ei a inceput sa vorbeasca mai repede, a mea era mai aspra si mai mobila, si a umblat mai repede. Fetita ei doarme.ziua cate 3-4 ore, a mea doarme maxim 2 ore, de obicei o ora. Acum Alisa vorbeste mai corect decat.ea, dar e si mult mai aspra.
Anca e bine ca totusi Victor vorbeste acasa. Am un nepot care e de aceasi varsta cu Victor si inca nu leaga 2 cuvinte. La gradi nu merge, mamica s.a ocupat de el, dar nu vrea deloc. Foarte rar repeta dupa.tine ce ii zici. Bolnaviori mai sunteti?
__________________
Gardianul de care am nevoie - jurnalul meu.

Răspuns cu citat