View Single Post
  #1859 (permalink)  
Vechi 30 sep 2010, 23:05:42
Liviutzza's Avatar
Liviutzza Liviutzza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 08 ian 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Mananc sanatos!
Date: 164cm, 65.6kg
Mesaje: 4.356
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea V

Citat:
Anterior postat de Ioana slaba Vezi mesajul
Eu as mai cumpara niste legume (cate o mana din fiecare - o ceapa un pastarnac, o mana mica de fasole verde sau galbena, o mana de varza si un borcan de bulion/suc de rosii fara zahar si as face o ciorba de carne de porc ( bucatele mici taiate) cu legume ca sa ai 7 zile si o rulada de carne cu dovlecei sau ce legume conforme gasesti in piata mai ieftine ca sa poti manca la mesele principale.
Sau varza calita cu carne tocata (gen a la Cluj) un strat de varza un strat de carne. Sau pui carnea asa asa simpla cu mirodenii in cuptor si faci si o varza calita langa. Varza e ieftina si spornica si o poti manca atat la mesele cu carne cat si la cina simpla fara carne.

Ce altceva mai ai in casa? legume la borcan de la mama? alea merg la ciorba.

Dulceata fara zahar sau magiun? ca sa mananci dimineata cu ceva paine, ia o painica de secara (stiu ca nu e cea mai conforma dar pentru prima saptamana merge ca sa nu te infometezi) si ceai.
Multumesc Ioanaff bune ideile taleo sa fac o varza la cluj,si o sa ii fac niste snitele lu fratemiuam spart pusculita asa ca am mai gasit niste bani,mai am oua branza prin casamai am niste aripi de pui,niste morcovi,meream si zacusca de legume fara morcoviDoar de vinete ardei si gogosariasa ca merge la micul dejun zic eumaine o sa fac niste legume la cuptor,am luat o vanata mica,ardei gras si dovlecelDe asta as vrea sa consum ce am prin casa si sa nu ma imprumutSa vad daca rezist
Liviutzza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2426 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1909 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]