View Single Post
  #18729 (permalink)  
Vechi 23 iul 2014, 23:10:12
dorutza's Avatar
dorutza dorutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

simo mai au si activitati comune, dar Razvi zici ca ar avea ceva in fund, se plicti repede.. deci mai mult il plimb (il tin de manute caci nu merge singur, nici in4 labe, nici nu se taraste) prin preajma lui David si intre timp vb cu David...
Razvi pana acuma a fost pe silentios, acuma si-a dat drumul si bineinteles ca zice tata si nu mama asa frumos e sa-i aud glasuciorul, abia am asteptat.
Lui Razvi cred 90% ca i-a iesit un dinte, mai verific maine sa fiu sigura... a salivat de nu am mai facut fata cu babeticile si am scos masina de cusut si i-am facut rapid 10 babetici gen bandana... ce bine m-am simtit
mie mi-a prins bine vremea asta urata ca am putut sa fac de mancare si curatenie si ordine.. dar vreau inapoi vreme frumoasa sa pot inota si sa mai slabesc putin..
mai pun poze pe fb cu copiii
David a mai patit una alta, a calcat pe o albina (n-a vrut sa se incalte si tot fugea pe varfuri de ici colo strigand ca pe el nu-l inteapa albina prin iarba )si bineinteles ca l-a intepat.. cred ca l-a durut tare, ca s-a smiorcait 2 zile.. ieri s-a taiat la mana intr-o hartie destul de adanc, si vanatai la greu..
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat